Om oss

KulturKlovnene ble stiftet i 2009 og har base i Oslo. Vi er et kreativt kollektiv som stadig sprenger grenser gjennom produksjoner med høy kunstnerisk kvalitet. Vår misjon er å fremme mangfoldig scenekunst i alle våre ledd, både bak og på scenen!

KulturKlovnene dyrker det kreative kollektivet

Alle skal med og ingen skal ta æren. Det er viktig at hver enkel en får eierskap til det vi skaper sammen. Det oppnår man bare hvis folk får muligheten til å være med å forme den. Det innebærer også at vi krever mye av de som er med. Vi trenger folk somengasjerer seg, bryr seg og ikke minst er fleksible og er åpne for ny impulser. Vi skal alltid gjøre nye og sprøe ting!

Vi skal alltid gjøre nye og sprøe ting

Vår stil er at vi liker å skrive vår egen historie og mikser gjerne sjangrene: musikk, teater og dans. Vi er kjent for å lage show og spre genuin musikk- og teaterglede!

Poal Stivan

Design Integration Specialist

Joey Sawayn

Forward Marketing Specialist

Martin Alovn

Data Integration Specialist

Graphics design and Print media

Web & Software Development​

Nemo quod et vero sit eius eos quia. Alias in debitis molestiae at. Maiores veniam cumque autem eos cumque repellat

photography and Print media

Have an idea in your mind?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit

Herman, Schmidt and O'Kon

Provident asperiores rem. Ipsa laboriosam rerum culpa ex. Temporibus occaecati dolorem aut saepe. Perspiciatis enim consequatur impedit a doloremque optio ducimus debitis eum. Alias qui maiores dolores voluptatem non alias dicta. Beatae placeat a reiciendis omnis asperiores quibusdam dolor.

Joey Sawayn

Forward Integration Specialist

Delectus excepturi et harum. Et fugiat est sunt. Reprehenderit blanditiis impedit eos dolorum dolor qui non illo. Nisi excepturi laudantium aut ut nulla a. Eum sequi accusamus aperiam eaque rerum error non et.

ATRA

Our Address

2661 Simons Hollow Road, Conyngham, PA, 18219

Call us on

0123 456 789

Email us

contact@atra.com

Have an idea in your mind?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit